Winnen: 10x2 London Calling akoestische sessies en wijziging in line-up

Door Daphne_W op 21 mei 2013 - 15:23 1 Afgelopen zaterdag is Indiestad van start gegaan en het festival duurt nog tot 26 mei. Tijdens Indiestad vindt ook London Calling plaats, het festival voor de nieuwe alternatieve muziek. Maak kans op een gastenlijstplekje voor twee exclusieve akoestische sessies die London Calling organiseert. Vrijdagmiddag 24 mei zal Treetop Flyers ( 21 mei te zien op Indiestad) een intieme sessie spelen in de prachtige Waalse Kerk, achter de Dam. Op zaterdagmiddag 25 mei zijn The Griswolds en The Phoenix Foundation te zien in de studio van Red Light Radio, voordat ze richting Paradiso vertrekken. Dat wil je niet missen!

Daarnaast is er een kleine wijziging in het London Calling programma van vrijdag 24 mei: Jagwar Ma heeft afgezegd en wordt vervangen door Egyptian Hip Hop. Egyptian Hip Hop maakt geen hiphop en klinkt ook al niet Egyptisch. Het is een Engelse indie rock band die eerder nog flink op de 80’s-synthesizers leunde, maar op hun debuut album toch wat donkerder en zweveriger is geworden.

Festivalinfo mag 10x2 kaarten weggeven voor de akoestische sessies van Treetop Flyers (24 mei) en The Griswolds + The Phoenix Foundation (25 mei).

Wil je kans maken op een plekje bij deze twee sessies? Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'akoestische sessies London Calling'.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



coachella

VERKOOP EERSTE KAARTEN COACHELLA 2014Op vrijdag 24 mei begint de verkoop van de Advance Passes voor het Coachella...

Ieperfest 2013

5 NIEUWE TOEVOEGINGEN AAN LINE-UP IEPERFEST De line-up van Ieperfest is aangevuld met Cro-Mags, Devil In Me,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.