Festivalinfo met app op Indiestad en Le Guess Who? May Day

Door Daphne_W op 17 mei 2013 - 17:43 1 Er staat weer een bomvol festivalweekend voor de deur. Dit weekend ondersteunen we met de Festivalinfo mobiele app Le Guess Who? Mayday, Indiestad en de beide edities van London Calling.

Le Guess Who? May Day vindt plaats op 18 mei en wordt georganiseerd op verschillende locaties in Utrecht, waaronder Tivoli, EKKO en ACU. O.a. Bleach, Mount Eerie en Thee Oh Sees staan op de line-up. Klik hier voor de Le Guess Who? May Day App

Indiestad vindt plaats van 18 t/m 26 mei in Amsterdam en wordt gepresenteerd door Paradiso. London Calling Outdoor in de Tolhuistuin(18 & 19 mei) en London Calling in Paradiso (24 & 25 mei) behoren ook tot het programma van Indiestad.

Check hier de apps:
Indiestad App
London Calling Outdoor App
London Calling App

Festivalinfo is al jaren de plek voor al je festival voor- en napret, maar komend festivalseizoen voorziet Festivalinfo je ook op het festivalterrein van informatie met een mobiele app! De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RockamRing20139

MEER AFZEGGINGEN EN NIEUWE NAMEN ROCK AM RING EN... Kakkmaddafakka, WAX en Hanni El Khatib zijn toegevoegd aan de line-up van...

melkweg_milkyway_news.jpg

WINNEN: 5X2 PRE-PARTY SZIGET, EXIT EN BALATON SOUND... Donderdag 23 mei is de pre-party van Sziget, EXIT en Balaton Sound in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.