Winnen: 5x2 Pre-party Sziget, EXIT en Balaton Sound in Melkweg

Door Daphne_W op 17 mei 2013 - 13:42 1 Donderdag 23 mei is de pre-party van Sziget, EXIT en Balaton Sound in de grote zaal van de Melkweg in Amsterdam. Daily Bread, Splendid!, Baskerville, Boemklatsch, Gomes, Brutuzz, MC Tjek, dj Plastician en Goulasch Exotica zullen deze avond optreden. Het zijn allemaal acts die komende zomer op zullen treden op Sziget, Exit of Balaton Sound. Tussen de acts door is er een optreden van de dansgroep ILL Skill Squad en zijn er leuke festivalfilmpjes te zien om je alvast op te warmen voor de festivals.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de Pre-party op 23 mei in Melkweg.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar de pre-party van Sziget, EXIT en Balaton Sound wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Preparty Melkweg'.

Deze actie loopt tot 21 mei 2013.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefindiestadlogo

FESTIVALINFO MET APP OP INDIESTAD EN LE GUESS WHO?...Er staat weer een bomvol festivalweekend voor de deur. Dit weekend...

Citizens

S1NGULAR MUSIC FESTIVAL NAAR AMSTERDAM Op 14 juni staan de Engelse Citizens! op het S1ngular Music Festival. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.