Parkway Drive en Sylosis voor Fortarock

Parkway Drive - Jera On Air
Parkway Drive en Sylosis voor Fortarock
Door RobZ op 12 december 2014 - 13:39 1 Twee bands hebben recent verklapt dat ze komende zomer op Fortarock zullen spelen. Op de officiele site van Sylosis staat Fortarock tussen de tourdata.

Verder stond Parkway Drive gister in 013 te Tilburg. De band liet bij het weggaan weten hun Nederlandse fans op Fortarock 2015 weer te treffen.

Het zal vast niet lang duren voordat er weer een lading bands door het festival zelf bevestigd wordt. Eerder kwam Fortarock al met onder andere Slipknot, Epica, Lamb of God en Red Fang.

Hier vind je al onze Fortarock 2015 informatie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2014

CHEMICAL BROTHERS NAAR WERCHTER The Chemical Brothers komen naar Rock Werchter voor een optreden. Dat heeft...

impericon

SUICIDE SILENCE EN MEER BEVESTIGD VOOR IMPERICON... Impericon heeft een nieuwe reeks namen voor de eerste Nederlandse editie van...

REACTIES

geen avatar
vr 12 dec 2014 14:52

marcus75 Begint dan wel erg teleurstellende line-up te worden. Nog niet veel soeps behalve slipknot. Krijg echt spijt dat ik al een kaartje gekocht heb. Nog 6 namen om er iets van te maken maar ik zet alvast mijn kaartje op marktplaats en ga naar graspop want dit is echt volkomen ruk zo!!

 0
Avatar pijpknert
vr 12 dec 2014 16:36

pijpknert Kunnen ze de naam niet veranderen in Fortaruk?

 0
geen avatar
ma 15 dec 2014 19:28

pede Ik vind Slipknot als headliner dan weer de grootste teleurstelling. Jammer dat ze geen A-C/DC of Kiss konden krijgen.

 0
Avatar pijpknert
vr 16 jan 2015 19:55

pijpknert marcus75 schreef:
Begint dan wel erg teleurstellende line-up te worden. Nog niet veel soeps behalve slipknot. Krijg echt spijt dat ik al een kaartje gekocht heb. Nog 6 namen om er iets van te maken maar ik zet alvast mijn kaartje op marktplaats en ga naar graspop want dit is echt volkomen ruk zo!!


Als ik van jou 50 euro toe krijg, wil ik je kaartje wel overnemen.

 0
Avatar Metallica79
ma 02 feb 2015 13:33

Metallica79 Ze hebben gewoon een verkeerd weekend gekozen. Zaterdag 6 juni is de slotdag van Rock Sweden, Rock at Vienna. Daarnaast zijn dat weekend ook Rock am ring en Rock im park. FFDP, Gojira, Judas Priest, Limp Bizkit,Opeth, Airbourne, In Flames staan dus al ergens anders. Faith no more en Slash staan al op Pinkpop dus zullen ook niet komen. Korn komt pas 2 weken later naar Europa (GMM is eerste festival). Dus alle hoop voor leuke bands moet komen van bands die tot nu toe nog niks hebben aangekondigd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.