ARTIEST: Rob Mostert Hammond Group feat. Dede Priest

Amerika

Hammondspeler Rob Mostert (hammond soul/jazz) en zangeres Dede Priest (soul/blues) zijn twee muzikale zielen die elkaar vonden in een soulvolle blues/jazz stijl. Samen in de studio zijn ze op zoek gegaan naar hun soul roots. Een nieuw album staat voor dit najaar op de planning. Het wordt een trip door het broeierige zuiden van de Verenigde Staten, langs blues, roots, jazz en gospel invloeden om uiteindelijk uit te komen bij de essentie van de southern soul.

In de studio en op het podium worden de twee soul-mates bijgestaan door de 7-man sterke Rob Mostert Hammond Group.
Rob's aanstekelijke solo’s en weergaloos (blote) voetenwerk op de machtige Hammond blijven respect afdwingen. Daarnaast is een speciale rol weggelegd voor drummer Chris ‘Buckshot’ Strik. Samen met gitarist Jurriaan Suring en de strakke blazer sectie onder leiding van Efraim Trujillo overtuigt de Rob Mostert Hammond Group ieder publiek! De afgelopen jaren heeft de band uitgebreid getourd met als hoogtepunt vier shows op het Rochester International Jazz Festival in 2014.
Het jaar daarvoor stond Rob samen met bluesgitarist John Klaver in Memphis op de International Blues Challenge.

De uit Amerika afkomstige Dede Priest heeft de afgelopen jaren met verschillende formaties opgenomen en opgetreden. De ongepolijste roots muziek op haar albums ‘Dream Wall’, ‘Candy Moon’ en ‘Kinky at the Root’ leverde lovende recensies in de vakpers op. Ze treedt op in Europa en US en deelde het podium met onder meer Clarence Gatemouth Brown, Leon Russell, Tommy Shannon, en Harry Belafonte.

OUDE OPTREDENS VAN Rob Mostert Hammond Group feat. Dede Priest

  • 31 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Rob Mostert Hammond Group feat. Dede Priest

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rob Mostert Hammond Group feat. Dede Priest. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van