Onomatapoeia

Uit: Makkum - Nederland

Wij zijn een jonge band uit Makkum (fr) en bestaan nu zo'n 6 jaar. Na
lange tijd gespeeld te hebben in het plaatselijke circuit willen we nu graag verder kijken in de regio. Door te spelen in kroegen en zaaltjes hopen wij wat meer regionale bekendheid te krijgen en zodoende wat meer mond op mond reclame te creëren. Wij zijn een vijfmans formatie en bestaan naast een zanger uit een tweetal gitaristen en een bassist die in het ritme worden gehouden door een
drummer.

Onze naam is Onomatopoeia wat staat voor klanknabootsing. Onomatopoeia is dan ook een coverband met hier en daar een eigen werkje. Wij hebben de nodige podium ervaring, en wij hebben afgelopen jaar de organisatie verzorgd van het Makkumer festival Leugenbollepop. Waar we dit jaar spelen op zaterdag 28 augustus. Daarnaast hebben wij in 2002 Bollebop gewonnen in Bolsward wat resulteerde in een optreden op Oliebop 2003.

Het genre varieert tussen rock/pop-rock/grunge. Wij spelen nummers van
o.a. Pearl jam, Live, Bush, Deep Purple, Rasmus en vele anderen. Van klassieker tot nieuwe hit en van bekend tot onbekend.

OUDE OPTREDENS VAN Onomatapoeia

  • 27 - 28   aug
  • 03 - 06   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Onomatapoeia

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Onomatapoeia. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Onomatapoeia