Key 4

In 2016 doorliepen Veere, Tijkmo, Niels en Jasper met succes het Band Bootcamp 2016, georganiseerd door Judith Jobse en Hans van der Heide, gevolgd door een succesvol optreden op het “Kids In The Blues” podium. Met dit optreden was de Rick & Blues band Key 4 geboren.

Zangeres Veere van de Bilt maakt met Key 4 een spetterende entree op het Rock & Blues podium. Als dochter van artiest en zangcoach Judith Jobse heeft zij het zingen met de paplepel ingegoten gekregen. Drummer Niels Schurgers, basgitarist Tijmko Brouwer en lead gitarist Jasper Schurgers waren al eerder op podium te zien en te horen in de o.a. de band Tommy&Co waarmee zij in het voorprogramma stonden van gitarist Rob Orlemans & Half Past Midnight.

Naast de presentatie van eigen werk laat Key 4 covers horen van het werk van o.a. Jimi Hendrix, Eric Clapton, John Mayer en Creedance Clearwater Revival.

Key 4 een “must to see” voor iedereen die de Culemborgs talent een warm hart toedraagt.

Line-up:
Veere van de Bilt (Vocals)
Jasper Schurgers (Lead Guitar)
Tijmko Brouwer (Bass Guitar)
Niels Schurgers (Drums)

OUDE OPTREDENS VAN Key 4

  • 26 aug
  • 24 - 25   aug
  • 25 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Key 4

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Key 4. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Key 4