Maks

Nederland

Maks, ofwel Max Bolhuis is onder andere bekend als radio-dj bij SLAM!, maakt al jaren muziek en schreef tientallen nummers voor het format ‘Rap Door Je Weekend’. Hier volgde ook zijn doorbraak ‘Dyscalculie’ uit voort. Het verhaal van Maks kan dan ook zeker geen ‘overnight success’ genoemd worden. De Leusdenaar had al lange tijd de ambitie om door te breken in de muziekindustrie. “Ik ben al jaren bezig. Laatst kwam ik een oude video tegen, waarin je mij ziet rappen in een microfoon met een sok eroverheen vanwege de wind Die video had 4000 kijkers, dat vond ik al helemaal geweldig. Tegenwoordig heb ik op Spotify meer dan 700.000 maandelijkse luisteraars. Echt Bi-zar!” aldus Maks.

Nadat Dyscalculie viraal ging op social media lijkt de rode loper voor Maks uitgerold, platenlabels hangen aan de telefoon, talkshows staan voor hem in de rij en Nederlandse topartiesten, waaronder Emma Heesters en Bizzey, duiken de studio met hem in. Het aanstormend talent lijkt aan de vooravond te staan van een droom die uit komt.

OUDE OPTREDENS VAN Maks

  • 29 - 31   mrt
  • 15 - 23   mrt
  • 04 mei `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Maks

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Maks. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Maks

Maks NIEUWS