ARTIEST: Rivals (Kensington Tribute)

Nederland

Rivals - Kensington Tribute dankt zijn naam aan het album waarmee Kensington in 2014 definitief doorbrak; Rivals. De band die in Broekhuizenvorst repeteert, brengt als tribute de echte Kensington beleving die al meermaals op grote festivals een succes is gebleken. Met hits als All for nothing, Home again, Streets, War, Riddles, en Do I Ever speelt Rivals nummers die iedereen kent. Daarnaast speelt Rivals ook minder bekende, maar zeker niet minder spectaculaire nummers van Kensington zoals Regret, Words You Don’t Know en Little Light.

Drummer Aron van Peer, gitarist Kay Simons, zanger Jorny Carafa en bassist Tom Baartmans verzorgen eind 2016 de eerste optredens. Sinds 2017 richt Rivals zich volledig op het uitbreiden van de set met alle bekende nummers van Kensington. In de huidige setlist zitten dan ook verschillende bekende nummers van het laatste Kensington-album Control zoals Do I Ever, Sorry en Bridges.

Voor het seizoen van 2019 is Rivals alweer druk bezig om met Nils Breijnaerts als nieuwe bassist de setlist zoveel mogelijk aan te passen aan die van Kensington. De shows van Kensington op festivals en de concerten in de Ziggo Dome en Johan Cruijff ArenA vormen daarvoor en grote bron van inspiratie.

OUDE OPTREDENS VAN Rivals (Kensington Tribute)

  • 09 - 11   aug
  • 30 mei
  • 30 - 01   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Rivals (Kensington Tribute)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rivals (Kensington Tribute). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rivals (Kensington Tribute)

FOTO'S VAN Rivals (Kensington Tribute)

Foto Rivals (Kensington Tribute) te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag Foto Rivals (Kensington Tribute) te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 2 foto's van Rivals (Kensington Tribute)

Rivals (Kensington Tribute) NIEUWS

Live gezien door: