Le Vibrazioni

Italië

Italiaanse poprockband Le Vibrazioni brak door in 2003. Het debuutalbum ‘Le Vibrazioni’ verkreeg al snel na release de platinumstatus, waarna nog een aantal succesvolle albums, tours en een plek in het voorprogramma van het legendarische AC/DC volgden. Toch besloot de band in 2012 om voor onbepaalde tijd te pauzeren. In 2017 begonnen ze gelukkig weer met optreden en in februari van dit jaar brachten ze het vijfde studioalbum ‘V’ uit, begeleid door succesvolle singles ‘Così Sbagliato’ en ‘Amore Zen’.

Le Vibrazioni spelen passievolle rockmuziek met een jeugdige drive. De muziek is upbeat, en de heren slagen er goed in rauwe emotie te combineren met mainstream rock en een eigentijdse sound te creëren met een vintage randje. De band is al immens populair in Italië, en lijken met deze doorstart ook eindelijk klaar om zich in de rest van Europa te laten horen.

OUDE OPTREDENS VAN Le Vibrazioni

  • 14 feb `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Le Vibrazioni

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Le Vibrazioni. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.