Karol G

Colombia

Karol G, geboren als Carolina Giraldo Navarro op 14 februari 1991 in Medellin, Colombia, is een zangeres en songwriter in de reggaeton-scene. Ze groeit op in Medellin en start haar carriere als tiener, met een opvallend optreden in de Colombiaanse versie van The X Factor. Na haar verhuizing naar New York in 2014 om meer over de muziekindustrie te leren, tekent ze bij Universal Music Latino.

Haar doorbraak komt met de hit "Ahora Me Llama," een samenwerking met Puerto Ricaanse zanger/rapper Bad Bunny. In 2018 wint ze de Latin Grammy Award voor Beste Nieuwe Artiest. Met albums zoals "Unstoppable" (2017) en "Ocean" (2019) krijgt Karol G internationale erkenning. Ze behaalt wereldwijd succes met hits zoals "Tusa," een samenwerking met Nicki Minaj.

In 2023 breekt Karol G records met haar album "Manana Sera Bonito," dat als eerste Spaanstalige album van een vrouwelijke artiest op nummer 1 debuteert op de Amerikaanse Billboard 200. Haar muziekstijl wordt gekenmerkt door reggaeton en Latin trap, en ze staat bekend om haar veelzijdigheid en invloed in de muziekwereld.

OUDE OPTREDENS VAN Karol G

  • 15 - 22   apr
  • 06 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Karol G

  • 14 jun `24
  • 15 jun `24
  • 29 jun `24

OUDE OPTREDENS VAN Karol G

Karol G NIEUWS