Better Oblivion Community Center

Amerika

Er is veel over gespeculeerd en de geruchten blijken waarheid: Phoebe Bridgers en Conor Oberst (Bright Eyes) vormen samen Better Oblivion Community Center.

Vanuit het niets verscheen vorige week het eerste album van Better Oblivion Community Center. Het duo lijkt muzikaal gezien voor elkaar gemaakt. Met charmante melodieën, zorgvuldige harmonieën en bijtende teksten laten

Phoebe Bridgers en Conor Oberst zien waarom ze tot de meest invloedrijke songwriters van dit moment behoren.
Phoebe Bridgers is een jonge zangeres uit Los Angeles en de protegé van Ryan Adams. Haar debuutalbum 'Stranger in the Alps' is wereldwijd lovend ontvangen.

Conor Oberst is bekend van indiegroep 'Bright Eyes', maar ook solo en als lid van o.a. de supergroep Monsters of Folk en The Mystic Valley Band behaalt hij de nodige successen. Hij wordt vaak genoemd als één van de kopstukken van de alternatieve popmuziek.

OUDE OPTREDENS VAN Better Oblivion Community Center

  • 08 mei `19
  • 07 mei `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Better Oblivion Community Center

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Better Oblivion Community Center. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Better Oblivion Community Center

Better Oblivion Community Center NIEUWS

CD-RECENSIES

Better Oblivion Community Center The Captivating Stories cover

Better Oblivion Community Center - The Captivating Stories

Phoebe Bridgers houdt waarschijnlijk niet van stilzitten. In 2017 debuteerde ze met het prachtalbum Stranger In The Alps...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van