ARTIEST: Quaker City Night Hawks

Uit: Fort Worth - Amerika

Quaker City Night Hawks maakt een combinatie van vette seventies rock met smerige Texas-blues, sciencefiction en bible-belt-boogie. En de mannen uit Fort Worth voegen daar live net zo makkelijk gospelzang, lekkere jams, popwendingen of een zwierige orgelsolo aan toe. Ook liefhebbers van originele en mooie teksten komen aan hun trekken bij Quaker City Night Hawks. Zo vertellen ze in Elijah Ramsey het meeslepende verhaal van een jongeman die in de nasleep van ‘11 september’ in het leger gaat.

De band draait rond Sam Anderson en David Matsler, samen goed voor het gitaarwerk, de vocalen en het gros van de composities. Met hun gedreven medemuzikanten zetten ze elk podium in vuur en vlam.

OUDE OPTREDENS VAN Quaker City Night Hawks

  • 04 nov `19
  • 02 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Quaker City Night Hawks

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Quaker City Night Hawks. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Quaker City Night Hawks

Quaker City Night Hawks NIEUWS

CD-RECENSIES

Quaker City Night Hawks QCNH cover

Quaker City Night Hawks - QCNH

Quaker City Night Hawks is een rock ’n roll band zoals ze tegenwoordig niet veel meer bestaan. De heren spelen een moddervette mix van blues, roots en rock ’n roll...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: