AskForBob

Uit: Blaricum - Nederland    Genre(s): Rock - rock Punk - punk Punk - pop punk

AskForBob is een band uit Haarlem, die sinds alweer acht jaar originele Punk speelt in Haarlem en andere steden binnen Nederland.

Nadat het enige tijd stil is geweest rondom de band, is de bezetting enigszins veranderd. Matt heeft de slaggitaar overgenomen van zanger Dylan, zodat hij zich kan concentreren op de plek waar hij op z’n best is, namelijk als punkrock frontman! Verder is de oorspronkelijke bassist Mark vervangen door 'The Moustache' Midas, waardoor samen met Alex (de drummer) en Roel (de Lead Guitar) de band weer helemaal compleet is.

In 2005 bracht AFB hun eerste LP uit, genaamd 'Be Bob & RockSteady', hierop viel goed te horen dat de band veel plezier heeft in wat ze doen, terwijl aan de andere kant aan hun songteksten te horen valt dat ze ook een serieuze kant hebben. Momenteel wordt er gewerkt aan de release van het nieuwe album, deze zal rond oktober 2011 uitkomen.

Al met al is AskForBob dus weer helemaal terug met waar ze het best in zijn, een goede bijdrage leveren aan de punkmuziek binnen Nederland by playing ass kicking, fun punk music!
Bezetting:
Zang - Mr Greg (Dylan)
Lead Guitar - Bad Roel (Roel)
Rythm Guitar - El Carnicero (Matt)
Bass - Le Moustache Noir (Midas)
Drums - BumBum (Alex)

OUDE OPTREDENS VAN AskForBob

  • 18 dec
  • 23 sep
  • 30 apr
  • 30 apr `11
  • 02 nov `07
  • 07 jan `05

KOMENDE OPTREDENS VAN AskForBob

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van AskForBob. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN AskForBob

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: