Massive B

Uit: New York - Amerika

Brooklyner Bobby Konders is een held binnen de reggae scene. Hij begon eind jaren 80 als house-dj, maar schakelde in het begin van de jaren 90 met zijn Massive Sounds al snel over op reggae en dancehall. Artiesten Jaba en Buro Banton sloten zich bij hem aan, en zo werd uiteindelijk Massive B soundsystem geboren. Samen met een reeks andere artiesten –denk aan Chudney Shotta, DJ AK, etc.- vertegenwoordigt hij New York op de internationale soundsystem scene. Daarnaast is Massive B ook host van het grootste reggaeprogramma in de ether aan de Amerikaanse oostkust: "On the Reggae Tip" op Hot 97 Radio.

Door de jaren heen heeft hij als dj nummers gecreeerd met onder anderen King Kong, Elephant Man, en Richie Spice. En net als Sir David Rodigan had hij de eer een eigen radiozender te mogen hosten voor een van de Grand Theft Auto games: Massive B Radio Station.

Eind 2018 startte hij met zijn nieuwe project Massive B: Legacy, waarmee hij momenteel wereldwijd achter de draaitafel staat.

OUDE OPTREDENS VAN Massive B

  • 02 - 03   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Massive B

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Massive B. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Massive B NIEUWS