Like Lovers

Duitsland

Like Lovers is het project van de Duitse muziekproducer en multi-instrumentalist Jan Kerscher. Like Lovers staat voor een bijzondere mix van experimentele post-pop en indie electronica.

Like Lovers put uit talloze muzikale invloeden. In zijn tienerjaren zocht Jan Kerscher vooral naar energie en positiviteit in muziek. Hij werd beïnvloed door bands als Beastie Boys, Rage Against The Machine en in het bijzonder At The Drive-In. Als jongvolwassene raakte Jan verdwaald in het werk van Björk, Radiohead, Jeff Buckley & Co. Zijn muziekkeuze had ook een uitwerking op zijn gevoelsleven en beïnvloede zijn eigen muzikale uitspattingen. Wat later lukt het Jan zijn emoties meer te reguleren met behulp van zijn nieuw gevonden liefde voor Math Rock. Tot op de dag van vandaag hoor je in de muziek van Like Lovers een interactie tussen rauwe energie, technische kwaliteit en de sterke emoties van Kerscher.

KOMENDE OPTREDENS VAN Like Lovers

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Like Lovers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Like Lovers Everything All The Time Forever cover

Like Lovers - Everything All The Time Forever

De Duitse multi-instrumentalist Jan Kerscher noemde het werken aan zijn solodebuut ook wel het werken aan zijn visie op...