Gloomy Mess

België

Gloomy Mess steunt op een originele Bluessound, die niet alleen speciaal maar ook vertrouwd klinkt. Zo presenteerde Gloomy Mess vol trots hun repertoire op enkele festivals in Nederland en Belgie, en werden geselecteerd voor de finale van de Dutch Blues Challenge 2022.

Elke Nijst, de uiterst sympathieke zangeres die zichzelf begeleidt op basgitaar en die de smaakvolle nummers schrijft. Dit is bijzonder en daardoor vormt ze een groot deel van de kracht van deze band. Stanley Patty is al 35 jaar bluesgitarist en trad op met diverse bluesbands op grotere festivals zoals o.a. Blues Peer, Moulin Blues, North Sea Jazz, en won the Belgian Blues Challenge in 2018, en op the European Blues Challenge op de Azoren behaalde hij de 4de plaats. Johan de Haan zong en speelde lange tijd met zijn funky trio “BBThree” waarmee hij regelmatig optrad met zang, Hammond en piano. Hij heeft ervaring met groovy jazz, blues en aanverwante stijlen. Ook drummer Patrick Kessels heeft ervaring met verschillende stijlen. Hij speelde in diverse bands waaronder het Carlo Nardozza Quintet, The New Quartet, Jungle Juice, Why Not en KRAAi.

De band omarmt de blues, maar geniet er ook van om live, op een eigentijdse improviserende manier te performen met jazz, soul, funk en rock.

OUDE OPTREDENS VAN Gloomy Mess

  • 28 - 30   okt
  • 11 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Gloomy Mess

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Gloomy Mess. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Gloomy Mess