Bulgarian Cartrader

  • Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
    © Anne-Marie Kok
  • Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
    © Anne-Marie Kok
Bulgarije

Voordat hij de naam Bulgarian Cartrader adopteerde, had Daniel Stoyanov verschillende banen: achtergrondzanger, sessiemuzikant en, ongebruikelijker, hij werkte ook een tijdje als salsadanser. In die beginperiode werkte hij als muzikant en songwriter in Duitsland samen met onder meer SEEED, Casper en Solomun. Uiteindelijk besloot hij zich te concentreren op het schrijven van zijn eigen muziek en experimenteerde hij twee jaar in zijn studio. Het resultaat werd met enthousiasme ontvangen toen hij in 2021 zijn eerste single ‘No Other Drug’ uitbracht. Een veelbelovend popnummer doordrenkt met goede vibraties en zonovergoten melodieen. Nogmaals, de vaagheid van het woord ‘pop’ is behoorlijk nuttig om de globale aanpak van deze songwriter te vatten. Het is gelijk duidelijk dat hij barrieres tussen genres doorbreekt om al zijn obsessies (elektronische beats, soulvolle zang, akoestische gitaren, relaxte teksten…) aan bod te laten komen.

OUDE OPTREDENS VAN Bulgarian Cartrader

  • 17 - 20   jan
  • 18 - 21   jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Bulgarian Cartrader

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Bulgarian Cartrader. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bulgarian Cartrader

FOTO'S VAN Bulgarian Cartrader

Foto Bulgarian Cartrader te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Bulgarian Cartrader te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Bulgarian Cartrader te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Bulgarian Cartrader te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Bulgarian Cartrader

Bulgarian Cartrader NIEUWS