The Resoneurs

Nederland

The Resoneurs is een garagebeatband uit het Groene Hart, gevormd in 2022. De band is geinspireerd door alle prachtige muziek die in de sixties werd gemaakt door 17-jarige jongens, die op weg naar de eeuwige roem hun garage uitkwamen. Het gevoel was belangrijker dan virtuositeit. Punkrock in zijn meest pure vorm dus. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die al in verschillende andere bands hebben gespeeld, voordat ze de handen ineensloegen om The Resoneurs op te richten.

The Resoneurs staan bekend om hun rauwe en energieke, sound, met schurende fuzzgitaren, een snerpend orgeltje, ronkende baslijnen, stampende drums en rauwe en intense zang.
Het geluid van The Resoneurs doet denken aan bands uit de jaren zestig, zoals The Sonics, Q65, The Outsiders, Them, The Kinks, Shocking Blue, Stones, CCR en vele anderen. Het huidige repertoire is een mix van bekende en obscure sixties-covers, aangevuld met eigen nummers.

OUDE OPTREDENS VAN The Resoneurs

  • 09 mrt `24
  • 02 feb `24
  • 11 nov `23
  • 12 okt `23

KOMENDE OPTREDENS VAN The Resoneurs

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Resoneurs. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Resoneurs