Gert Verhulst

België

Gert Verhulst is een Belgische televisiepresentator, ondernemer, entertainer, acteur en zanger geboren op 24 januari 1968. Hij begon zijn carriere in 1987 als presentator voor de Belgische openbare omroep BRT en werd al snel een bekend gezicht op televisie. Zijn doorbraak kwam in 1989 toen hij Samson, een fictieve hond, introduceerde als zijn metgezel tijdens de kerstperiode. Samson werd een onverwacht populaire figuur, wat leidde tot het langlopende televisieprogramma "Samson en Gert" vanaf 1990.

In 1996 richtte Verhulst samen met anderen Studio 100 op, een productiehuis dat talloze populaire kinderprogramma's en -musicals creeerde, waaronder Kabouter Plop, K3 en Bumba. Hij bouwde niet alleen aan een succesvolle carriere in de entertainmentindustrie, maar werd ook een miljonair door de verkoop van aandelen van Studio 100 aan Fortis in 2006.

Naast zijn televisiewerk was Verhulst te zien als presentator van diverse programma's, waaronder kookshows, en nam hij deel aan verschillende televisiecompetities. Hij heeft een opmerkelijk persoonlijk leven, met relaties met bekende persoonlijkheden zoals Karen Damen en Josje Huisman van K3. Als veelzijdige entertainer en ondernemer heeft Gert Verhulst zijn stempel gedrukt op de Belgische entertainmentindustrie.

OUDE OPTREDENS VAN Gert Verhulst

  • 08 dec `23
  • 07 dec `23
  • 01 dec `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Gert Verhulst

  • 30 nov `24
  • 01 dec `24

OUDE OPTREDENS VAN Gert Verhulst

Gert Verhulst NIEUWS

Live gezien door: