The Unoriginals

Nederland

Deze unieke blusrockband brengt een krachtige combinatie van ervaren muzikanten samen, die stuk voor stuk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend.
Dilana Smith, de leadzangeres, heeft samengewerkt met grootheden als Guns N' Roses en schitterde live in de talkshow van Ellen DeGeneres. Haar hit "Do You Now" raakte een gevoelige snaar bij het publiek. Bovendien trad ze op als support act voor Aerosmith en Beth Hart, en ze veroverde de tweede plaats in de Amerikaanse show "Rock Star Supernova". Nederlandse kijkers herinneren haar wellicht van haar deelname aan "The Voice of Holland".
De band wordt verder versterkt door Dirk Vermeij, alias "Mr. Rock & Roll" himself, op gitaar en zang. Dirk is vooral bekend van zijn werk met bands als The Wild Romance en Raw Medicine. Bassist Franklin Heilijgers, tevens backing vocalist, is een gedreven en doorgewinterde muzikant met indrukwekkende vaardigheden op de bas. Dankzij zijn achtergrond in flamenco en rock brengt hij een uniek geluid op het podium. Percussionist Arthur Bont, eveneens backing vocalist, heeft vele grote bluesartiesten begeleid tijdens meerdere tournees, waaronder Mick Taylor van de Rolling Stones.
In hun huidige samenstelling brengt deze band op meeslepende wijze bewerkingen van zowel bekende als minder bekende nummers in een intieme MTV Unplugged stijl. De samensmelting van de stemmen van beide leadzangers en de ongeëvenaarde professionaliteit van de band zorgen voor een ultieme muziekervaring.

OUDE OPTREDENS VAN The Unoriginals

  • 26 jan `24
  • 04 nov `23

KOMENDE OPTREDENS VAN The Unoriginals

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Unoriginals. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Unoriginals