Tony Ann

Canada

Op social media kanalen als Youtube, TikTok en Instagram weet Tony Ann al veel jongere generaties kennis te laten maken met neoklassieke muziek en ideeën, met name via zijn "#playthatword" -serie. Met het alfabet op zijn toetsenbord geschreven, heeft Ann originele composities gemaakt op basis van woorden die hem zijn voorgesteld door zijn publiek, waarvan vele officieel zijn uitgebracht. Daarnaast neemt de pianist zijn piano overal mee naar toe en weet alles om te zetten naar muziek, bijvoorbeeld het iPhone alarm waarvan hij een heuze piano ballad wist te maken.

Tony Ann is een solo-pianist met grootse ideeën. Hij weet met zijn muziek zowel nieuwe als oude stijlen samen te smelten en denkt altijd na over manieren om de grenzen van neoklassieke en instrumentale muziek te verleggen. Hoewel Tony Ann beperkt is tot muziek zonder woorden, gebruikt hij met succes alle achtentachtig toetsen in zijn voordeel met originele composities doordrenkt van emotie, techniek en bereik.

OUDE OPTREDENS VAN Tony Ann

  • 23 apr `24

KOMENDE OPTREDENS VAN Tony Ann

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Tony Ann. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.