Haggleslagg

Uit: Helmond - Nederland

De leden van de inmiddels bekende coverband Haggleslagg zijn afkomstig uit Helmond en omstreken. Als een gezellige vriendenclub maken ze al sinds 2015 lekkere en ongedwongen muziek.
Een gedurfde setlist van klassiekers uit de jaren ’60,’70 en ’80. Nummers die juist niet zo vaak gespeeld worden door een coverband. Daardoor hebben deze nummers een hoog “oh ja, die ken ik nog!” gehalte.

Koppel daaraan een hoge graad van muzikaliteit, passie en plezier op het podium en je hebt de ingrediënten voor een leuk optreden van Haggleslagg. Niet voor niets stonden ze al twee keer tijdens koningsdag als hoofdact op het podium van het havenplein en op diverse cafe-podia in Helmond en omgeving.
Met een breed assortiment aan instrumenten spelen zij de nummers in de originele toonsoort, soms met een eigen interpretatie.

Stevige rock en gevoelige ballads zullen je meevoeren in een muzikale terugblik naar de tijd waar je met plezier aan terugdenkt.

KOMENDE OPTREDENS VAN Haggleslagg

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Haggleslagg. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.