Absurdo

Nederland

AbSurdo haalt voor u zwoele klanken in huis. Deze slagwerkgroep, bestaat momenteel uit 15 enthousiaste, jonge en dynamische musici (ook wel AbSurdianen). Allen hebben ze een klassieke slagwerkopleiding genoten of zijn nog bezig met die studie op een van de conservatoria in Nederland. Zij komen uw evenement opfrissen. Een sambagroep die niet voor niets de subtitel Percussion with a Brazilian Heart Beat onder zijn naam heeft gezet. Op het zware ritme van de Surdo's, de Braziliaanse grote trom, droomt u al snel weg naar warmere oorden.

AbSurdo is in Januari 1998 opgericht en kan zich buigen op een roerend bestaan. Naast de zuivere Braziliaanse vormen als Samba Batucada en Samba Reggae hebben zij als doel om deze stylen en westerse stylen te combineren tot een spetterend geheel. De naam AbSurdo is een combinatie van het woord Surdo, het grootste instrument onder de Braziliaanse slagwerkinstrumenten, en die van absurd. Deze laatste als een uitgangspunt van de groep om concerten en optredens te geven met naast swingende muziek een enorme impact d.m.v. absurde acts.

OUDE OPTREDENS VAN Absurdo

  • 09 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Absurdo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Absurdo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: