6 VIBE!

Deze jonge viermansformatie is hard op weg één van de meest gevraagde bands in het dancing- en feesttenten circuit te worden, en zal de festivalgangers trakteren op een fantastische show.

De band bestaat uit een knettergekke en spetterende gitarist, een talentvolle en zeer ervaren toetsenist en een strakke pompende ritmesectie. VIBE is opgericht in de warme zomer van 2004. Vier zeer enthousiaste en gemotiveerde musici uit verschillende achterhoekse bands kiezen ervoor een band te starten met één en hetzelfde doel, spelen met een commercieel repertoire op de meest uiteenlopende feesten.

VIBE speelt toppers van o.a. Enrique Iglesias, Robbie Williams en Jamie Cullum, maar ook van U2, Coldplay en Elvis. Daarnaast maken ook André Hazes, Jovink en de Sjonnies deel uit van het repertoire. Met hits en veel medleys van nieuwe en oude feestclassics brengt VIBE feest in een nieuw jasje.

OUDE OPTREDENS VAN 6 VIBE!

  • 16 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN 6 VIBE!

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van 6 VIBE!. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.