ARTIEST: Kus

Nederland    Genre(s): Pop - pop

Kersverse meidengroep KUS bestaat uit de stijlvolle Meike, de sportieve Anouk, de hippe Monique en de benjamin Fleur. Met hun energieke performance, enthousiaste uistraling, mooie stemgeluid en strakke dancemoves is Nederland met recht een nieuwe meidengroep rijker.

Dat de meiden in de smaak vallen bij kinderen tussen de 4 en 12 jaar werd meteen al duidelijk bij de release van hun eerste single “Lekker Ding”. Deze debuutsingle bereikte meteen al een nummer 1 positie in de Megatop 50! Een superprestatie voor een nieuwe meidengroep.

Met hun tweede single “Natuurtalent” werd duidelijk dat KUS met recht een blijvertje genoemd mag worden. Deze single werd ook goed ontvangen en bereikte een nummer 6 positie. In de Kids Top 20 kwam “Natuurtalent” zelfs op nummer 1 binnen. Dat de jeugd KUS in haar armen heeft gesloten moge duidelijk zijn, want de Kids Top 20 is samengesteld uit stemmen van de kinderen.

Ook waren de meiden van KUS aanwezig op de Kids’ Choice Awards in Ahoy’ Rotterdam. Zij gaven hier niet alleen een spetterend optreden weg, maar waren zelfs genomineerd in de categorie “Beste Popgroep”.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (47) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Kus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (47) oude optredens

Kus NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: