ARTIEST: The Goods

Soms zijn woorden moeilijk te vinden om een gevoel te beschrijven.
Wanneer je luistert naar muziek, zoek je vaak naar herkenning en vergelijking. Volgens de geleerden is alles al eerder gedaan en heeft het een weerklank in het verleden: retro viert hoogtij. Desondanks worden we met enige regelmaat verrast door nieuwe artiesten, die verschillende elementen weten samen te bundelen in een eigen, uniek geluid. Je hoort zeker herkenbare elementen, maar er is een eigen draai aan gegeven die de band een eigenzinnig en uniek karakter geeft.
De stijl en sound van The Goods is niet in een paar woorden te vatten. De muziek is energiek, dynamisch en opwindend; een overdonderende, pakkende mengeling van hardrock, classic-, punk- en garagerock. Recht door zee, rauw en met ongepolijste energie en kracht gebracht. Daarnaast is de basis van de band bijzonder sterk; vanaf jonge leeftijd zijn de muzikanten samen opgegroeid en hebben ze hun muzikale niveau telkens verhoogd. In het gezonde rockklimaat van Eindhoven heeft de band haar eigen plek gecreëerd en wordt The Goods inmiddels gerespecteerd om zijn eigen gezicht en geluid. Vooral bij jeugdige muziekliefhebbers valt de muziek van The Goods bijzonder in de smaak en is er een behoorlijke aanhang opgebouwd.
Het afgelopen seizoen heeft de band het songmateriaal en de live-performance aangescherpt middels een reeks voorprogramma’s en zomerfestivals. Ook buiten de Eindhovense regio is de band goed ontvangen en is er een overtuigende eerste indruk van The Goods neergezet. Maart 2007 verscheen hun debuut CD, waarvan enkele tracks zijn te beluisteren op de eigen site en MySpace. Daar zijn ook de onderscheidende clips te zien van 2 tracks.
In september 2007 start een intensieve clubtour.

OUDE OPTREDENS VAN The Goods

  • 09 okt `08
  • 26 sep `08
  • 19 sep `08
  • 06 - 07   sep
  • 12 - 13   jul
  • 02 mei
  • 26 apr `08
  • 25 apr `08
  • 29 mrt `08
  • 23 feb `08
Beijk alle oude (34) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN The Goods

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Goods. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Goods

Beijk alle oude (34) oude optredens

FOTO'S VAN The Goods

Foto The Goods te Ticket For Tibet 2006 Foto The Goods te Ticket For Tibet 2006
 
Bekijk alle 2 foto's van The Goods

CD-RECENSIES

The Goods The Goods cover

The Goods - The Goods

‘Cocked up Love Machine’, ‘Die Alone’, ‘Time to get Fucked up’; De titels op de debuutplaat van dit album laten weinig aan de verbeelding over. De muziek evenmin. The...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: