Sickened

Voor het onstaan van Sickened moeten we teruggaan naar '99. Kris Hermans, toen fervente metalfreak, speelde al even basgitaar en leerde Bart Van Loon kennen. Bart "Loene" Van Loon, die na de split van Sheol op zoek was naar een nieuwe band, ging direct in op het voorstel van Kris om een groep te starten. Wat later kwam Tom Lenaerts de formatie versterken als 2e gitarist. Het is toen dat de eerste eigen nummers gemaakt werden. Een drummer ontbrak echter nog. Na verschillende drummers uitgeprobeerd te hebben werd gekozen voor Jasper Jacobs. Samen repeteerden ze in de garage van de pa van Kris in de Wippelberg. Gitarist Tom Lenaerts werd uiteindelijk vervangen door Bert Coessens, omdat deze zich volledig wou concentreren op Scarred Mind, zijn 2e groep.

Er werd volop aan nieuwe nummers gewerkt, tot het huis en de garage waar er gerepeteerd werd, verkocht zou worden. Anderhalf jaar zat de groep zonder een degelijke repetitieruimte. Uiteindelijk konden we terecht in de repetitieruimte achter de LSP in Vosselaar. Nick Huysmans werd kort daarna bij de groep gehaald als zanger. Sickened was een feit.

OUDE OPTREDENS VAN Sickened

  • 24 feb
  • 01 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Sickened

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sickened. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sickened