Circular

Uit: Breda - Nederland    Genre(s): Metal - metal

Krachtige groovy metalriffs gecombineerd met dynamische, vaak emotionele zanglijnen en een explosieve show. Samen vormt dit een unieke doeltreffende combinatie.

Sinds de oprichting van Circular in September 2004 is de band uitgegroeid tot één van de acts uit Breda met potentie. Circular heeft in een jaar tijd optredens in bijna elke grote zaal van Breda gedaan, waaronder een optreden met Orphanage in de Graanbeurs en een show als afsluiter in de Mezz hoofdzaal. De band won ook de eerste plaats in de bandwedstrijd "Uit je Hok 2004". Verder is Circular één van de vier bands uit totaal 80, die door de voorrondes heen is naar Breda Barst. Een bevestiging van hoe de band er op dit moment voor staat.

Circular is: Zanger Steven Postma, Gitarist Cyriel Lenting, Gitarist Willemjan Daas, Bassist Marcel Verheijdt en Drummer Martijn Lips. Een energieke en ervaren setup. Het doel van de band is om meer en meer van Nederland en daarna Europa te veroveren door veel te spelen en respect te verdienen als rockband. De toekomst ziet er in ieder geval veelbelovend uit voor Circular. Zo is de nieuwe CD "Control" vers van de pers, ook heeft de band een hoop nieuwe optredens in het vooruitzicht. Houdt voor de data de Gigs sectie op onze website in de gaten. Een voorproefje is te vinden in de Media sectie onder Video. Tot bij een van onze shows!

OUDE OPTREDENS VAN Circular

  • 16 - 17   sep
  • 24 jun
  • 29 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Circular

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Circular. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Circular

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: