Barbra Streisand

  • Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome
    © Paul Barendregt
  • Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome
    © Paul Barendregt
Uit: Brooklyn - Amerika

Barbra Streisand is een Amerikaanse zangeres uit Brooklyn, New York. Na het zingen in een club in haar jeugd tekende ze in 1962 haar eerste platencontract. Het debuutalbum Barbra Streisand Album won twee Grammy's in 1963. In de jaren 60 deed ze mee in musicals en televisieshows en maakte ze haar eerste film.

In 1980 scoorde ze een grote nummer 1-hit met Woman in love. In Nederland was het de bestverkochte single van 1980. Tijdens haar carriére heeft ze meer dan 60 albums uitgebracht en heeft is ze de vrouwlijke artiest met de meeste gouden, platina en multi-platina albums. In ieder decennium van haar carrière stond een album van haar in de top 10.

Op 6 en 10 juni 2013 gaf ze haar eerste Nederlandse shows. Deze vonden plaats in de Ziggo Dome.

OUDE OPTREDENS VAN Barbra Streisand

  • 10 jun `13
  • 06 jun `13

KOMENDE OPTREDENS VAN Barbra Streisand

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Barbra Streisand. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Barbra Streisand

FOTO'S VAN Barbra Streisand

Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome Foto Barbra Streisand te Barbra Streisand - 6/6 - Ziggodome
 
Bekijk alle 8 foto's van Barbra Streisand

Barbra Streisand NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: