Rafaëlla

Nederland

Rafaëlla Paton is in 1983 geboren in Amsterdam. Ze maakt haar televisie debuut met haar deelname aan het programma 'Popstars: The Rivals', waar ze in de tweede ronde al weer naar huis moet.

In 2005 doet Rafaëlla auditie voor het derde seizoen van Idols, dit doet ze succesvol. Na een lange weg bereikt ze de finale en wint deze. Na Idols maakt Rafaëlla deel uit van de groep 'Monroe', deze is echter minder succesvol en gaan dan ook in 2010 uit elkaar.

Tijdens het eerste seizoen van 'The Voice of Holland' maakt Rafaëlla haar come-back op de Nederlandse televisie. Zij doet auditie met het nummer 'Mercy', waarmee ze 3 jury leden weet om te krijgen. Begin 2012 doet ze mee in de race voor het Nationaal Songfestival 2012. Ze moet het o.a. opnemen tegen Joan Franka, door wie ze wordt uitgeschakeld.

Rafaëlla Paton zingt zowel Nederlands- als Engelstaling en in haar band iDANCE zingt ze vooral in de dance-scene. Naast zangeres is Rafaëlla mede eigenaresse van een café in Sneek.

OUDE OPTREDENS VAN Rafaëlla

  • 19 - 20   jul
  • 29 - 01   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Rafaëlla

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rafaëlla. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rafaëlla

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: