B-Mus

Nederland

In 2000 besloten de vrienden Jos, Arjan en David hun muzikale “talenten” te bundelen. Ook oud-klasgenoot en goede vriend Freddy Tolboom raakte enthousiast over dit idee en bood zich aan als toetsenist (ook Eelce en Stefen zijn tegenwoordig leden van de band). In een omgebouwde garage gingen ze aan de slag. Er werd druk geoefend op Soul Asylum’s “Runaway Train” en daarop volgde nog diverse covers. Maar het kon natuurlijk niet uitblijven. Na de zomer (en na het opdoen van de nodige inspiratie) schreef Jos zijn eerste nummer (Don’t You Know) I Need You.

Door steeds meer toenemende werkzaamheden elders kon Freddy helaas niet langer meer inhoud geven aan zijn plaats in de band. Pas enkele maanden na zijn vertrek pakten de overige bandleden, met net zoveel enthousiasme als voorheen, de draad weer op. Nog meer eigen nummers zagen het daglicht en werden druk ingestudeerd.

OUDE OPTREDENS VAN B-Mus

  • 03 mrt `07
  • 10 jun
  • 15 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN B-Mus

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van B-Mus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN B-Mus