ARTIEST: Destine

Nederland

Destine is in 2006 bij elkaar gekomen en bestaat uit 5 jonge artiesten. De muziekstijl ligt tussen punk en pop in. De band heeft in het voorprogramma van New Found Glory en Fall Out Boy gestaan. De band heeft eerst de A Dozen Dreams EP uitgebracht en in 2007 hebben ze veel internationaal getourd. In december 2008 tekent Destine bij Sony Music en gaat vervolgens aan het werk in Florida. De eerste single, In Your Arms, is een succes. In september 2009 vertrekt de band weer naar Amerika om hun debuut album op te nemen, deze zal 26 januari in Paradiso Amsterdam gepresenteerd worden. Ook heeft de band een eigen online tv-platform, Destine.tv, waarin je de band kunt volgen.

Leden:
Robin: Zang
Hubrecht: Gitaar
Robin: Drums
Tom: Bas & zang
Laurens: Toetsen & zang

OUDE OPTREDENS VAN Destine

Beijk alle oude (181) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Destine

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Destine. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Destine

Beijk alle oude (181) oude optredens

FOTO'S VAN Destine

Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Destine te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Destine te Wantijpop 2010 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
 
Bekijk alle 56 foto's van Destine

Destine NIEUWS

Al het Destine nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: