MC Sage

Uit: Rotterdam - Nederland

Sage, a.k.a. Milka Martins, is een ambitieuze twintig jarige jongedame, die geboren is in Rotterdam. Sage is helemaal verliefd op muziek. Zij is zeer multidisciplinair! Zij schrijft, zingt, rapt, produceert en danst. Daarnaast heeft zij zichzelf ook piano leren spelen, omdat zij in staat wilde zijn om voor zichzelf en voor andere mensen muziek te maken.

Op haar veertiende richtte zij en twee vriendinnen een formatie op. Sage componeerde en schreef de teksten en de muziek. Terwijl zij bezig was met deze formatie leerde zij zichzelf , met hulp van haar oom John ‘Keys’ Gutterswijk ( bekent van "Tasha's World"), te produceren. Na een tijdje besloot zij dat zij zich toch liever solo wilde ontwikkelen.

Eind 2000 ontmoette Sage Key, die deel uitmaakte van de Derde Kamer, een Hip Hop formatie uit Den Haag. Key vroeg Sage om een nummer met hem samen te schrijven en het klikte zo goed dat ze besloten om die samenwerking door te zetten. Sage besloot met de Derde Kamer op te gaan treden en leerde op die manier de Nederlandse Hip Hop Scene kennen. Vanaf dit moment maakte ook Hip Hop een deel uit van haar muzikale aspiraties.

Sage vindt muziek het belangrijkste in haar leven: “ Music is the love of my life. Music will be there for me anytime I need it. Music wil never let me down. Music is my shoulder to cry on. Everytime I write a song it’s a piece of me. Like a painter shows his feelings in his paintings.’

OUDE OPTREDENS VAN MC Sage

  • 16 mrt `07
  • 11 jan

KOMENDE OPTREDENS VAN MC Sage

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van MC Sage. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN MC Sage