Amped

Nederland

De band Amped op zich bestaat al sinds eind 2004, nadat de bassist opstapte bleven gitaristen JW en Thomas over samen met drummer Niek. In januari 2005 voegt Gerhans Meulenbeld zich toe aan de band als bassist. In de zomer van 2005 wordt drummer Niek uit de band gezet vanwege zijn drumstijl. Het paste gewoon niet bij ons.
Na verscheidene drummers (5) bleven we haken bij Bjorn Peters. Zijn drumstijl was precies wat we nodig hadden. Thomas stapte op als gitarist omdat hij de stijl te ruig vond en hij niet al te vaak kwam opdagen tijdens oefensessies.
Twee weken voor het eerste optreden wisten we Robert voor de band als 2e gitarist te krijgen. In september zijn we er met de band achter gekomen dat Robert niet meer in de band paste, zijn studie nam veel tijd in beslag en hij had ook niet de ambities die de rest van de leden wel deelden; namelijk het zo ver mogelijk proberen te schoppen! Onze (nu dus ex-) roadie en trouwste fan Jordy Smoes heeft direct na Robert’s vertrek zijn gitaar afgestoft en zich bij Amped gevoegd. Sindsdien zijn we druk bezig geweest met het schrijven van nieuw materiaal.

Het nieuwe materiaal bestaat voornamelijk uit post-hardcore/emo-achtige songs met een nu-metal twist.
Op www.myspace.com/musicamped zijn we te vinden met een tijdelijke demo, maar er is een betere demo op komst ook is hier sinds kort een live video van de Grote Prijs van Twente te zien!
We zijn een serieuze band die er voluit voor gaat en graag een volle zaal op stelten wil zetten!
Ons motto is dan ook: gewoon spelen wanneer en waar we maar kunnen!

Amped is:
Gerhans Meulenbeld: Bass, Backing Vocals
Bjorn Peters: Drums
Jordi Smoes: Strings
Jan Welmer Alberts: Gitaar, Vocals

OUDE OPTREDENS VAN Amped

  • 07 jul
  • 17 mei
  • 17 mei
  • 10 mei `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Amped

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Amped. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Amped

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: