InnerState

InnerState is een band die doet waar het goed in is… en dat is rocken! Terwijl andere bandjes druk bezig zijn hun stembanden op te blazen of de laatste overgewaaide trends uit Engeland te imiteren, kiest InnerState er voor een vertrouwd rockgeluid te laten horen.

De vele invloeden vanuit andere genres, zoals pop en metal, zijn snel herkend. Samen met de meerstemmige zang, krachtige drums en vette riffs weet de band een eigen herkenbare sound te creëren. Deze kan goed omschreven worden als stevige melodieuze nu-rock.

Na de oprichting in de zomer van 2005 is InnerState vanaf begin 2006 volop aan het optreden en niet zonder succes! Bij de Nijmeegse studentenbandcompetitie Kaf en Koren behaalden ze datzelfde jaar de finale in Doornroosje en gingen er met het zilver vandoor!

In januari 2007 nam de band hun eerste EP op. Momenteel richten de mannen zich op zoveel mogelijk optreden en het schrijven van nieuw materiaal, zodat oude, softere nummers plaats zullen gaan maken voor nieuw, ruiger werk.

InnerState is:

' Sander Raaphorst – Gitaar & Zang
' Jarl Roelofsen – Bas
' Martin van Turnhout – Zang
' Martijn van Driel – Drums

OUDE OPTREDENS VAN InnerState

  • 29 mei `09
  • 30 mrt `09
  • 19 apr
  • 14 - 15   sep
  • 07 - 08   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN InnerState

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van InnerState. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN InnerState

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: