Mob Stories

You have NO right to remain silent! The Mob Stories hebben maar één doel: uw al dan niet goedgevormde achterste aan het dansen krijgen! Muziek maken en ons amuseren is waar het ons om te doen is, en dat is waar wij ons publiek van proberen te overtuigen.
Vier muzikanten voelden al langer kriebelende tintelingen in hun vingers en wilden naast massa’s plezier ook nog eigen nummers maken. Ze besloten het erop te wagen en begonnen aan het ontwerp van een eigen swingende funky sound. In het najaar van 2004 sprokkelden ze de eerste klanken bij elkaar, maar al gauw beseften ‘de mannen’ dat hun muziek schreeuwde om een klad vocale vernis. Na een aantal bewogen audities werd hun verlangen naar een competente zanger(es) vervuld met niet één maar twéé paar stembanden. Daarna waren The Mob Stories klaar voor het echte werk: muziek maken en daar ‘vollembak’ van genieten!

Nu… Wat is er nodig voor The Mob Stories' groovy muziek? Dat zijn zes mensen die liefst zoveel mogelijk avonden samen doorbrengen in een verdoken rokerig repetitiehok in Leuven. Naast de ritmesectie van het geweldig ‘catchy’ drumwerk van Polle en de groovy basslijnen van Kristof, zorgen Steven zijn sluimerende gitaarkracht en Patrick zijn ‘retestrakke’ gitaarriffkes voor het instrumentale gedeelte van de nummers. Hanne en Annelore passen hun geschifte commentaren en al even gekke danspassen en stemuithalen hier maar al te graag ergens tussenin.

OUDE OPTREDENS VAN Mob Stories

  • 06 - 07   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Mob Stories

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mob Stories. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.