Elbicho

Precies zoals de denkbeeldige gitaar solo van Frank Zappa de mythische "Joe's Garage" duurt, begint Elbicho, met zijn tweede album, een reis door de innerlijke-ruimte. De scheiding waarvan de legendarische rots formatie van de jaren 70 wordt verlaten, onderzoekt "elbicho II" nieuwe gebieden en verandert de wortels van de blues door de kreet van flamenco. Dit opent een hele nieuwe dimensie voor geluiden en gevoelens. De inspiratie komt van het noorden, zuiden, oosten en westen, maar vooral, van diep binnen, waar onze diepste primitieve emoties toevallig onbereikbaar zijn.

Hun respect voor muziek als een levende kunstvorm, ondergaat voortdurend diverse metamorfoses die hun muziek laat ademen. Hierdoor wordt elk optreden omgetoverd tot een unieke ervaring, met het gebruik van improvisatie en een meedogenloze zoektocht voor de flamenco "Duende" of naar haar ziel.

Dankzij de weg van begripvolle muziek, wint elbicho een snel toenemend legioen van onwrikbare aanhangers, wiens woord veel meer waard is dan de traditionele marktingstrategieën die wij gewend zijn. Bevrijd van het in hokjes denken en vooroordelen, trekken zij een breder publiek van alle leeftijdsgroepen aan. Iedereen met één ding gemeenschappelijk: het verlangen naar de ervaring van een emotionele ontlading van het type dat reinigt en de ziel vernieuwt. Een geschenk aangeboden vanuit de nederigheid en oprechtheid, die wanneer zij op het toneel staan elke keer groeit.

OUDE OPTREDENS VAN Elbicho

  • 16 - 17   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Elbicho

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Elbicho. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

In het wil graag live zien lijstje van