Tripp

Uit: Driewegen - Nederland

4 pubers met een zwakke plek voor een potje powerpop!
En daarnaast maken ze graag wat muziek met elkaar. Nadat Robbin en Yoeran meerdere formaties binnen 1 band hadden ondergaan besloten ze te stoppen met die onzin en samen op zoek te gaan naar een basgitarist. Toen dachten ze aan Job, een klasgenoot van Robbin. Ze hadden al vaker samen gespeeld voor een school-project en toen klikte het al.

Na een dagje spelen was het veilig om te zeggen dat er een nieuwe band op de grond van het dorpje Driewegen was ontstaan. Na een paar repetities beseften ze eigenlijk wel dat ze een zanger nodig zouden hebben als ze iets wilden bereiken. Maar waren tegelijkertijd wel bang dat een nieuw bandlid de complete band in de band zou kunnen verpesten. Toen besloot Yoeran dat hij het ging proberen om tijdens zijn drumwerk te zingen, de medebandleden waren er positief over en het probleem was opgelost.

Een paar optredens later (5 om precies te zijn) kwam toch het puntje bij het paaltje. Hoewel Yoeran z'n best deed met zingen mistten ze toch een front-persoon. Gelukkig kenden ze Mevrouw Meijer! En die wilde graag de band komen versterken. Dus sinds maart 2007 is zij met trots de zangeres!

De naam Tripp komt van triple(=drie). Ze vonden het wel een pakkende naam en omdat ze met z'n 3en waren toen ze het verzonnen klopte het nog ook. Nu proberen ze op de muzikale trap te klimmen en wat fans te krijgen.

OUDE OPTREDENS VAN Tripp

  • 17 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Tripp

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Tripp. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: