Innersight

Nederland

Innersight is een melodic power-metal band uit het zuiden van Nederland. Ze brengen een moderne uitvoering van het genre wat op dit moment een opleving meemaakt in de muziekscene. Hierin heeft innersight zeker een eigen geluid weten te ontwikkelen waarin melodie, snelheid en spektakel centraal staan. De zang van zangeres Sarah neemt hierin een belangrijke plaats in en geeft ook een weg voor de meer popgerichte luisteraar. Aangevuld met een furieuze ritmesectie en vingervlug gitaarspel geeft dit een verrassende combinatie die bovendien zeer catchy werkt. Live staat innersight garant voor een zeer overtuigende show waarin de muziek sterk overeind blijft. Innersight is een band die je live moet meemaken!

Het is allemaal in 2003 begonnen, destijds maakte Overflow-Error furore in de muziekscene rondom Breda met als hoogtepunt een optreden in de Benelux finale van het Emergenza festival in de grote zaal van de 013. Na dat optreden kende de band tijd van bezetswisselingen waarna een stabiele line-up tot stand kwam, de naam werd Innersight. Hun opmars is begonnen en op dit moment wordt een EP opgenomen.

Sarah Tuip – Vocals
Bert Floren – Guitar, Backing Vocals
Daan Poncin – Bass
Coen Floren – Guitar, Backing Vocals
Rik Bezem – Drums

OUDE OPTREDENS VAN Innersight

  • 03 jan `08
  • 08 jun `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Innersight

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Innersight. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Innersight

Live gezien door: