Mcclovers

Nederland

McClovers is een jonge folk-rockgroep die ondermeer The Pogues en The Dubliners als hun grote voorbeelden zien. Met hun eigentijdse bezetting, enkel bestaande uit akoestische instrumenten, slagen ze erin een heel eigen sound neer te zetten die barst van de energie. Dit is duidelijk te merken in de eigen songs, je kan ze moeilijk in een bepaald genre thuisbrengen, naast de folkinvloeden zijn immers ook punk-, ska- en andere invloeden terug te vinden. Natuurlijk staan ook de bekende en minder bekende traditionals op het programma, zij het in een eigen bewerking.

Een optreden van McClovers is altijd een aanstekelijke bedoening, Tim (zang & gitaar), Tsane (accordeon & zang), Frans (basgitaar), Miek (viool), Pepijn (drums), Pieter (viool) en Warren (tin whistle) laten niemand onberoerd. Blijven stilzitten op hun muziek is zelfs verdomd moeilijk, zoals de vele optredens in het verleden reeds bewezen.

OUDE OPTREDENS VAN Mcclovers

  • 06 - 08   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Mcclovers

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mcclovers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.