Son in Law

Nederland

Johnny (Son In Law), heeft geen dag van zijn leven doorgebracht zonder muziek of ritme. Vanaf de dag dat deze jongen kon praten zat hij al voor stereoapparatuur te kijken naar de lichtjes die meeliepen op de beat.

Zijn moeder, van Braziliaanse komaf, voedde hem op met dagelijkse geluiden van stromingen uit de Braziliaanse muziek genre. Zijn vader is ook jaren lang actief als zanger. De popmuziek uit die jaren (Michael Jackson) bracht zijn ware aard naar boven. Son In Law was op zeer jonge leeftijd al een ware artiest.

Op 12 jarige leeftijd begon hij met het componeren van muziek en het schrijven van songteksten. Dit bracht hem uiteindelijk tot het oprichten van de groep Intersection samen met jeugdvrienden.

Binnen Intersection zorgde Son In Law voor eigen tekst, was verantwoordelijk voor het componeren en produceren van diverse beats en was de Engelstalige zanger binnen de groep.
Son In Law heeft samen met Intersection op vele podia en evenementen gestaan, met, en zonder liveband.

Naast eenmalig het voorprogramma van de groep Outlandisch te hebben verzorgt heeft hij tevens in samenwerking met de wereld beroemde artiest uit Senegal, Youssou N'Dour een nummer opgenomen voor de Prins Claus Awards 2002 en tijdens dit evenement live opgetreden in bijzijn van hare majesteit en de koninklijke familie.

In 2003 heeft hij met Intersection 1 week lang met andere landelijk bekende artiesten uit Senegal in de studio van Youssou N'Dour in Senegal muziek opnames gemaakt. Later dat jaar heeft hij tijdens de Prins Claus Awards 2003 de singel van het nummer Sama Guenth persoonlijk mogen overhandigen aan de Prinsen van Oranje.

OUDE OPTREDENS VAN Son in Law

  • 07 okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Son in Law

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Son in Law. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.