Geruis

Uit: Eindhoven - Nederland

GERUIS is een Eindhovense studentenband die rock- en popcovers met veel pit speelt. GERUIS staat voor "GEWIS Ragt Uiteraard In Stereo". Deze feestband bestaat momenteel uit 6 leden.

Begin oktober 2005 werd eindelijk het idee van enkele studenten van de faculteit W&I aan de Technische Universiteit Eindhoven om een bandje te beginnen, gerealiseerd. GERUIS was geboren. Robert was zo vrij de repetitieruimte van zijn oude band aan te bieden en sindsdien wordt er iedere week driftig gerepeteerd door alle bandleden, soms met een biertje maar altijd met goeie zin.

Binnen de band zijn de muziekvoorkeuren nogal verdeeld, zo zijn de drummer en gitarist echte metalheads, maar door goed overleg weten we altijd nummers te kiezen die de waarheid in het midden laten en zorgen voor spetterende optredens.

Nu al legendarisch zijn onze happy "rockin" hardcore covers. Het gekke idee ontstond om een zaal lekker te laten rocken op nummers als Wonderful "zoals het had moeten zijn" Days en Hardcore Vibes. Maar natuurlijk spelen we nog veel meer. Check onze discografie!

OUDE OPTREDENS VAN Geruis

  • 15 mei
  • 08 mei
  • 15 dec `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Geruis

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Geruis. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Geruis

Live gezien door: