Eddy Zoëy

Nederland

Lieve mensen, ik maak me een beetje zorgen want:

Oh, oh, oh, wat is die jongen van mij toch druk! Ja, jullie zien hem dan effe niet op de televisie nu, maar bij mij thuis zittie me toch een herrie te maken op z'n kamertje! Hij is bezig met een gehele nieuwe plaat. En nu heeft 'ie het gekke idee in z'n hoofd gehaald om een klassieke plaat te maken!
Tja, luister, ik hou persoonlijk wel van wat André Rieu, maar toen ik dàt tegen m'n lieve zoon zei, legde hij me uit dat het zoiets dergelijks zeker NIET zou gaan worden (keek 'ie ook héél erg fel bij), alsof ik wat verkeerds had gezegd!
Maar ik ben ondertussen maar wat trots op m'n jongen hoor! Het is z'n 3e album alweer!!!
En nou heeft m'n lief ook nog weer meegeschreven aan één van de liedjes op het nieuwste Romeo-album.
Er is eigenlijk veel te veel waar Eddy momenteel z'n tijd in steekt. Met BNN bijvoorbeeld is m'n zoon een nieuw programma aan het voorbereiden waarbij hij weer met allerlei grote sterren zal gaan praten.
Verder vind ik het met die sterren van tegenwoordig -die ik toch allemaal niet ken- maar gelul in de ruimte!
Dat 'ie op dit moment even niet op de TV is, vind ik eigenlijk wel even best zo. Ik kon het al amper bijhouden allemaal afgelopen jaar. Ik heb zelfs nieuwe videobanden aan moeten schaffen om al die "Ook Zoiets"-testen, alle "BNN at Work's", de "Top of the Pops"-afleveringen en de 6 "Integratieshow's" op te kunnen nemen! Ik ben benieuwd of ik het vanaf 2003 ook allemaal weer zal kunnen gaan volgen! Ik verheug me er in elk geval erg op. Al hoop ik dat 'ie zich dit jaar écht ook eens een beetje zal gaan gedragen op de televisie! Want, nogmaals, zó heb ik hem niet opgevoed hoor!!!
Nou, ik hoop dat jullie weer een beetje op de hoogte zijn van mijn zoon, en kom gerust nog eens langs voor een lekker bakkie!

Eddy's moeder.

OUDE OPTREDENS VAN Eddy Zoëy

  • 05 mei
  • 25 apr `19
  • 18 apr `19
  • 11 apr `19
  • 06 apr `19
  • 15 mrt `19
  • 08 mrt `19
  • 01 feb `19
  • 31 jan `19
  • 26 jan `19
Beijk alle oude (27) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Eddy Zoëy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Eddy Zoëy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Eddy Zoëy

Beijk alle oude (27) oude optredens

Eddy Zoëy NIEUWS

CD-RECENSIES

Eddy Zoëy Andere Kanten Van... cover

Eddy Zoëy - Andere Kanten Van...

Met zijn werk voor BNN en later programma`s als Take Me Out werd Frederik Morsink alias Eddy Zoëy bekend bij het grote publiek, maar ook met zijn stem wist hij als...

Live gezien door: