ARTIEST: Slagsmålsklubben

Uit: Norrköping - Zweden

De Zweedse groep Slagsmålsklubben breekt in 2007 met Boss For Leader eindelijk door. De zes computernerds vullen albums met stuiterballenelectronica en hebben vooral veel bekendheid in eigen land – te danken aan de remixen die ze voor Björk gemaakt hebben. Optredens van de groep staan bekend om de feestartikelen, niet op het podium, maar bij de fans in de zaal.

De leden van de groep hebben erg veel zijprojecten, maar de kern blijft Slagsmålsklubben. In 2008 mogen ze o.a. het Dour-festival, de Beschaving, Eurosonic en Lowlands verblijden met een bezoek.

OUDE OPTREDENS VAN Slagsmålsklubben

Beijk alle oude (49) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Slagsmålsklubben

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Slagsmålsklubben. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Slagsmålsklubben

Beijk alle oude (49) oude optredens

FOTO'S VAN Slagsmålsklubben

Foto Slagsmålsklubben te Eurosonic 2008 Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Eurosonic 2008 Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ
 
Bekijk alle 11 foto's van Slagsmålsklubben

Slagsmålsklubben NIEUWS

Al het Slagsmålsklubben nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: