Sopar Bluesband

Uit: Vriescheloo - Nederland

Sopar Bluesband is opgericht door Willem Sopar. Na vele jaren in de muziek besluit Willem in het jaar 2005 om zijn roots maar weer eens op te zoeken. Blues spelen, dat is en blijft zijn passie, maar wel op zijn manier en het liefst in een band met zelf gekozen muzikanten, het resultaat: Sopar Bluesband. Sopar Bluesband is een vier-man en één vrouw formatie en speelt een mix van grotendeels eigen composities afgewisseld met zorgvuldig geselecteerde covers. Gezamenlijk produceren zij een geheel eigen sound, groovie meeslepende swingende blues, overgoten met een mix van jazz, soul en funk invloeden. Naast deze zeer dansbare muziek spelen deze vijf muzikanten ook graag een onvervalste slow-blues waarbij niet zelden een gevoelige (gitaar)snaar wordt geraakt. Het repertoire voor een optreden wordt vooraf zorgvuldig geselecteerd, afhankelijk van zaal, podia, festival én uiteraard, de wens van het publiek.

OUDE OPTREDENS VAN Sopar Bluesband

  • 05 nov `11
  • 14 - 17   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Sopar Bluesband

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sopar Bluesband. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sopar Bluesband

CD-RECENSIES

Sopar Bluesband Hail To The Women cover

Sopar Bluesband - Hail To The Women

Hoewel de bluesmuziek in Nederland slechts een minimaal draagvlak weet te genereren, zijn er maar weinig bands die zich er door laten weerhouden om bezig te zijn met hun...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: