ARTIEST: Cinema Bizarre

Duitsland

De Duitse band Cinema Bizarre willen de glam weer terug brengen in de popwereld. Strify, Kiro, Shin, Yu en Romeo ontlenen hun stijl en uiterlijk aan de Japanse visual kei beweging, een in de jaren ‘80 in Japan ontstane muzikale stroming, die zich kenmerkt door een flamboyante en excentrieke kledingstijl. En ook muzikaal kan de band als flamboyant en uniek gezien worden. Het debuut ‘Final Attraction’ kenmerkt zich door hun bizarre en hoogst originele mix van glamrock, j-rock, new wave, pop en electro dat intussen zelfs een eigen naam heeft gekregen: i-pop. Zelfs Malcolm McLaren, de voormalig manager van de Sex Pistols, wilde koste wat het kost meewerken aan de plaat. Vooral live schijnt de band met hun bombastische shows een ware sensatie te zijn.

OUDE OPTREDENS VAN Cinema Bizarre

  • 22 sep `09
  • 28 - 29   aug
  • 11 jul `09
  • 10 jul `09
  • 25 apr `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Cinema Bizarre

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Cinema Bizarre. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cinema Bizarre

FOTO'S VAN Cinema Bizarre

Foto Cinema Bizarre te Huntenpop 2009 Foto Cinema Bizarre te Huntenpop 2009 Foto Cinema Bizarre te Huntenpop 2009 Foto Cinema Bizarre te Huntenpop 2009
 
Bekijk alle 4 foto's van Cinema Bizarre

Cinema Bizarre NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: