Edible Red

Uit: New York - Amerika

De band edibleRed bestaat uit 5 afzonderlijk zeer goede muzikanten, die ieder voor zich hun sporen in de muziek wereld hebben verdiend; zangeres en femme-fatale Collette McLafferty, drummer Tom Papadatos, cellist en pianist Dave Eggar, gitarist Sean McMechen en bassist Marty Osterer. Het resultaat van deze samenwerking is te beluisteren op hun debuut album Welcome to My Bad Behavior, uitgebracht in mei 2007 bij het label Select Records.
De muziek van edibleRed wordt omschreven als alternative, indie, rock. Het is goed dansbaar en de songs blijven nog lange tijd nazingen in je hoofd. Naast eigen materiaal heeft edibleRed ook een aantal songs gecoverd, o.a Hey Ya (Andrew Benjamin). De shows van EdibleRed zijn uitbundig en niet snel te vergeten.

In Amerika edibleRed is een van de meest besproken bands in de Tri-State Area (New York, New Yersey en Connecticut) en heeft nationaal al een trouwe schare fans opgebouwd. Langzaam probeert edibleRed ook door te breken in Europa. Dit is slechts een kwestie van tijd, want het is een band die heel wat in zijn mars heeft.

OUDE OPTREDENS VAN Edible Red

  • 27 mrt `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Edible Red

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Edible Red. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.