Floffgirl

Nederland    Genre(s): Rock - hardrock

Hard maken wat zacht is. Dat is het werk van FLØFFGIRL. Anders dan dat hun naam misschien doet vermoeden werken ze niet op louche filmsets met bordkartonnen decors en okselzwetende cameramannen. In plaats van achter de schermen zwoegt FLØFFGIRL op het podium. Daar maken ze rock hard.

Het resultaat: hardrock uit de eenentwintigste eeuw. Dat betekent: geen strakke streepleggings, getoupeerd haar of cowboylaarzen, maar hooguit een snor, spiegelbril, of slangenleren riem. Het klinkt ongeveer als de Ramones die in een zatte bui besluiten om AC/DC-nummers te gaan maken.

Vanuit de Randstad werken vijf jonge Zeeuwse goden aan hun missie. Samen zijn ze ‘hard as nails and drunk as a cat’, zoals zanger THE HILK zijn hardrockevangelie verkondigt. Hierbij wordt hij bijgestaan door het vinnige gitaarspel van THE SHARK en het gillende solowerk van notenvreter THE JURGY. THE DUSTER plingt op de bas; en als THE DAD van huis is, hakt hij op het drumstel.

OUDE OPTREDENS VAN Floffgirl

  • 23 apr
  • 12 - 15   aug
  • 11 jul
  • 16 - 17   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Floffgirl

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Floffgirl. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Floffgirl