DJ Trèbon

Nederland

Trèbon is sinds 2004 zijn carrière begonnen als DJ. In een korte tijd heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een zeer ambitieuze en energieke DJ. In de zomer van 2007 heeft hij dan ook zijn eerste hoogtepunt in zijn carrière behaald: op ’s werelds bekendste outdoor dancefestival ‘Dancevalley’ draaien met daarnaast o.a. Paul van Dyk, Marco V, Ferry Corsten en Carl Cox.

Naast Dancevalley heeft Trèbon in zijn korte carrière al in een aantal zeer populaire clubs mogen draaien. Zo draait hij regelmatig in de Lexion en Hemkade, North Sea Venue in Zaandam. Verder is hij ook terug te vinden in clubs als Happy Dayzz Venue, en de Waerdse Tempel wat de meest trendy clubs zijn van Nederland op het moment.

In 2006 was Trèbon uitgenodigd om mee te mogen werken aan de Trance Energy Masterclass. Hier heeft hij o.a. mogen samenwerken aan producties met o.a. Mark Norman en Cor Fijneman en een back2backset gedraaid met
M.I.K.E van het Armada label.

Inmiddels heeft Trèbon ook zijn weg gevonden in het maken van zijn eigen producties. Hij is dagelijks druk bezig in zijn studio. Naast dat hij zelf bezig is in zijn eigen studio werkt hij ook samen aan tracks met Joris van der Straaten (C-quence), die ondermeer bekend is van hits als Endorphine en Symbols.

De tracks die Trèbon produceert en draait zijn te omschrijven als een combinatie van euforische trance en uplifting minimal en techno.

Doordat Trèbon zijn passie en ambitie voor muziek volledig tot zijn recht wil laten komen volgt hij een opleiding tot studio engineer en producer bij Pyntago HD Productions and Education.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Trèbon

  • 03 - 05   sep
  • 12 jul
  • 05 jul
  • 14 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Trèbon

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Trèbon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Trèbon

Live gezien door: